Šport > Košarka
18 ogledov

Fiba začela prodajo vstopnic za SP v Španiji

Barcelona SP v Španiji Katalonija žreb skupin pokal trofeja žoga EPA
Mednarodna košarkarska zveza (Fiba) je v ponedeljek začela prodajo vstopnic za letošnje košarkarsko svetovno prvenstvo v Španiji (od 30. 8. do 14. 9.).

Zaenkrat so v prodaji vstopnice za skupinski del, za drugi krog najboljših 16 ekip in za četrtfinale, so danes sporočili z Mednarodne košarkarske zveze (Fiba)Za skupinski del tekmovanja, predtekmovalne skupine so v Bilbau, Granadi, Sevilli in na Gran Canarii, kjer bo igrala tudi Slovenija, so na voljo dnevne vstopnice po 27 evrov. Z njimi si bo mogoče ogledati tri tekme na dan.

V drugem delu tekmovanja se bo najboljših 16 ekip preselilo v Madrid in Barcelono, dnevne vstopnice pa bodo stale 60 evrov. Dnevne vstopnice za četrtfinale, po dve tekmi na dan, stanejo 80 evrov.

Vstopnice za finale, tekmo za tretje mesto in polfinale bodo šle v prodajo 1. julija. Takrat se bo začela tudi prodaja vstopnic za posamične tekme.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.