Figo odpustil Ronaldu za opazko o ženi

Foto: Print Screen figo
Nekdanji nogometaš madridskega Reala se je nasmejal slavni izjavi Ronalda Nazaria o njegovi ženi Helen Svedin.
Oglej si celoten članek

Luis Figo je skupaj z ženo, švedsko manekenko Helen Svedin, gostoval v španski televizijski oddaji El Hormiguero.

Tema pogovora je po zaslugi voditelja programa Pabla Motosa nanesla na čas, ko si je portugalski napadalni vezist v španski prestolnici delil garderobo z brazilskim nogometnim virtuozom Ronaldom.

Brez pomisleka Mourinho izbral najboljšega vseh časov: "Ni Messi in ni Ronaldo."

Ronaldo se je takrat znašel v nemilosti predsednika kluba Florentina Péreza, ki mu je očital prekomerno ponočevanje. Za zgled mu je postavil izkušenega Figa, ki je večere raje preživljal mirno in v krogu družine.

"Če bi imel Figovo ženo, bi bil tudi jaz ves čas doma," je Pérezu odvrnil Brazilec.

Foto: Epa figo ronaldo

Pojavila so se namigovanja, da bo izjava, ki je v trenutku postala viralni hit, vnesla razdor v garderobo in ogrozila njuno prijateljstvo, a se to niti približno ni zgodilo.

Figo mu sploh ni zameril, celotna epizoda pa ga še danes spravi v smeh, "Dobro ga poznam in zelo ga imam rad. Toda on vedel, da tudi jaz hodim ven, ko žena zaspi," se je pošalil Portugalec. 

"To sem sicer slišal že prej, saj je isto rekel v garderobi. Odpustil sem mu, ker je vedno stresal takšne šale," je dodal 46-letnik.

Figo in Svedinova sta se poročila leta 2001 in imata tri hčerke, 20-letno Danielo, 17-letno Martino in 14-letno Stello.

Figo in Ronalda sta bila soigralca dve sezoni in pol, skupaj pa sta osvojila ligaško krono (2002/2003) in nekdanji medcelinski pokal (2002).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.