Filipovski odhaja iz Rima

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Eden italijanskih spletnih medijev prinaša vest, da se Sašo Filipovski ni dogovoril za službovanje v večnem mestu tudi v naslednji sezoni. Bivšega in (morda bodočega?) trenerja Olimpije neuspešno poskušamo priklicati že nekaj dni.
Oglej si celoten članek

Iz večnega mesta prihajajo vesti, da Virtus Roma ne bo nadaljevala sodelovanja s slovenskim trenerjem Sašem Filipovskim, ki je sicer še pod pogodbo. Sportando.net poroča, da je nekdanji trener Uniona Olimpije spet blizu ljubljanski klopi. Še več – isti vir trdi, da naj bi podpisal triletno pogodbo. Kandidati za naslednika Filipovskega naj bi bili Luca Bechi, Lino Lardo in tudi – pozor – še en bivši strateg zmajev Pino Grdović, ki je nazadnje služboval v Zadru in z njim izpadel v polfinalu hrvaškega prvenstva.

Še ena vest iz Italije: na spletni strani Cremone so objavili, da je Tomo Mahorič tudi uradno sklenil nadaljnje sodelovanje s tem klubom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.