Šport > Košarka
26 ogledov

Filipovski odhaja iz Rima

Sašo Filipovski Boštjan Tacol
Eden italijanskih spletnih medijev prinaša vest, da se Sašo Filipovski ni dogovoril za službovanje v večnem mestu tudi v naslednji sezoni. Bivšega in (morda bodočega?) trenerja Olimpije neuspešno poskušamo priklicati že nekaj dni.

Iz večnega mesta prihajajo vesti, da Virtus Roma ne bo nadaljevala sodelovanja s slovenskim trenerjem Sašem Filipovskim, ki je sicer še pod pogodbo. Sportando.net poroča, da je nekdanji trener Uniona Olimpije spet blizu ljubljanski klopi. Še več – isti vir trdi, da naj bi podpisal triletno pogodbo. Kandidati za naslednika Filipovskega naj bi bili Luca Bechi, Lino Lardo in tudi – pozor – še en bivši strateg zmajev Pino Grdović, ki je nazadnje služboval v Zadru in z njim izpadel v polfinalu hrvaškega prvenstva.

Še ena vest iz Italije: na spletni strani Cremone so objavili, da je Tomo Mahorič tudi uradno sklenil nadaljnje sodelovanje s tem klubom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice