Šport > Košarka
23 ogledov

Mediji: Filipovski bo dobil odpoved!

Filipovski je Romo v pravkar končani sezoni Evrolige pripeljal v Stožice. Športn Žurnal24 main
Sašo Filipovski naj bi po le nekaj mesecih na čelu Lottomatice že postal bivši trener Rimljanov. Tako namreč pišejo nekateri italijanski mediji, ki opozarjajo na "katastrofalno" sezono v večnem mestu.

Po govoricah in pisanju nekaterih italijanskih medijev bo moral Sašo Filipovski zapustiti klop Lottomatice. Rimljani se namreč niso uvrstili v končnico italijanskega prvenstva, s tem pa so izgubili tudi triletno licenco za igranje v Evroligi.

Predsednik Virtusa Claudio Toti naj bi zaradi neuspeha že napovedal zmanjšanje proračuna, rimski klub pa naj bi zato zapustili številni igralci in tudi trener. Filipovski ima sicer pogodbo z Rimljani sklenjeno do konca naslednje sezone, a naj bi Toti zdaj že iskal italijanskega trenerja. Favoriti so Lino Lardo, Pino Sacripanti in Luca Bechi. Na govorice se v klubu še niso odzvali.

Filipovski, ki se tokrat ni oglasil na telefonske klice, se je po odhodu Jureta Zdovca s klopi Uniona Olimpije že omenjal kot eden izmed možnih kandidatov za prevzem trenerskega mesta pri Ljubljančanih, a je največjo oviro predstavljala njegova pogodba z Rimljani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.