Finale bosta odprli Šafářová in Ana Ivanović

Foto: EPA
Foto: EPA
V prvem obračunu finala teniškega pokala federacij se bosta pomerili Čehinja Lucie Šafářová in Srbkinja Ana Ivanović, je določil petkov žreb v Pragi. Finale pokala Fed v svetovni skupini se bo začel v soboto.
Oglej si celoten članek

Lucie Šafářová, 17. igralka na svetovni lestvici in druga najboljša Čehinja, se bo najprej pomerila z Ano Ivanović, 12. igralko sveta in najboljšo posameznico srbske reprezentance. Obračun v praški Areni O2 se bo začel ob 13.30.

V drugem posamičnem dvoboju se bo Petra Kvitova pomerila z Jeleno Janković, v nedeljo pa bo Kvitova lopar prekrižala z Ivanovićevo, Šafářová pa z Jankovićevo. Za dvoboj dvojic naj bi v češki ekipi zaigrali Andrea Hlavačkova in Lucie Hradecka, srbske barve pa bosta branili Bojana Jovanovski in Aleksandra Krunić.

Čehinje, gostiteljice zadnjega dejanja v pokalu Fed, sicer branijo naslov iz lanskega leta, ko so v Moskvi s 3:2 premagale Rusinje. Srbska ženska teniška reprezentanca bo prvič zaigrala v finalu.

Žreb finala pokala Fed med Češko in Srbijo:

Sobota ob 13.30:
Lucie Šafarova (Češ) - Ana Ivanović (Srb)
Petra Kvitova (Češ) - Jelena Janković (Srb)

Nedelja ob 11.00:
Petra Kvitova (Češ) - Ana Ivanović (Srb)
Lucie Šafarova (Češ) - Jelena Janković (Srb)

Dvojice:
Andrea Hlavačkova/Lucie Hradecka (Češ) - Bojana Jovanovski/Aleksandra Krunić (Srb)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.