Fjodor v primeru poraza odhaja

Foto: Žurnal24 Fjodor Jemeljanenko se nadeja zmage po dveh zaporednih porazih (Werdum, Bigfoot
Konec julija bo v Strikeforcov oktagon ponovno stopil Fjodor Jemeljanenko. Rus se bo pomeril z Danom Hendersenom. Njegov agent napoveduje, da se bo v primeru poraza najverjetneje poslovil.
Oglej si celoten članek

Zadnje leto za Fjodorja Jemeljanenka ni bilo najbolj uspešno. Sloviti Rus je doživel dva zaporedna poraza (sploh prva v karieri, če ne štejemo tistega proti Tsuyoshi Kosaki) in mnogi strokovnjaki in poznavalci MMA-ja so si bili enotni, da se je era Fjodorja pač iztekla. Če je temu res tako, bomo izvedeli 30. julija v Illinoisu, ko se bo sloviti Rus pomeril s še eno legendo vse bolj popularnega športa, Danom Hendersenom. Fjodorjev agent Vadim Finkelstein je prepričan, da bo Rus v primeru tretjega zaporednega poraza dokončno končal svojo uspešno kariero.

"Verjamem, da bo Fjodor v primeru poraza proti Hendersenu odšel v pokoj. Kot sem dejal že pred časom, bo to izključno njegova odločitev, M-1 Global na to ne bo imel vpliva," je dejal Finkelstein in še povedal: "Mi se nadejamo najboljšega. Fjodor je zelo motiviran in več kot pripravljen za borbo. Postavil si je nove cilje, na katere je osredotočen."

"Henderson je kot tornado"
V javnost je prišla tudi izjava Fjodorja, ki je del priprav oddelal tudi na Nizozemskem. "Dve napaki zapored nista naključni. Nisem želel še tretje in zato sem razmišljal o pokoju," je Rus potrdil novice, da je bil tik pred koncem kariere, a se je nato po posvetu s svojo ekipo odločil, da še ni napočil čas za odhod. "Henderson je razburljiv borec. Zelo hitro lahko borbo prenese na parter. Borbo začne v stoje, nato pa napade kot tornado. Kot sem že dejal, Henderson je razburljiv borec, a v nekateri borbah se je mučil proti na papirju slabšim borcem," Fjodor po eni strani zelo spoštljivo govori o svojem nasprotniku, medtem ko po drugi vsaj med vrsticami namiguje, da mu ne bi smel predstavljati (pre)velike ovire.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.