Fjodor v UFC? Ni pogojev!

Foto: EPA
Foto: EPA
V svetu mešanih borilnih veščin je završalo, ko so nekateri spletni portali objavili novico, da se UFC znova dogovarja za sodelovanje s Fjodorjem Jemeljanenkom, ki naj bi se v svoji prvi borbi v največji svetovni organizaciji pomeril kar s Cainom Velasquezom. No, Dana White je vse skupaj hitro odločno zanikal.
Oglej si celoten članek

"Ravnokar sem vprašal Dana Whita, ali se znova dogovarja z ekipo Fjodorja? Njegov odgovor je bil: 'F**k no!' To je vse," je na svojem Twitter profilu zapisal Mauro Ranallo, dober poznavalec razmer v svetu MMA-ja. Dveh besed Dana Whita najbrž ni treba prevajati. Ob predsedniku UFC so za spletni portal Fighters Only kakršnekoli pogovore z največjo svetovno MMA-organizacijo zanikali tudi v taboru Rusa. Pri M-1 Global so dejali, da je novica o odhodu Fjodorja v UFC "brez osnove".

Pri Fighters Only so še zapisali, da se bo Fjodor tako naslednjič najverjetneje pomeril z Japoncem Satoshijem Ishiijem, o čemer smo že pisali. Eden najboljših borcev vseh časov naj bi se z Ishiijem pomeril na silvestrovo v Tokiu. Japonec je do zdaj oddelal šest MMA-borb (štiri zmage, en poraz in en neodločen izid), v deželi vzhajajočega sonca pa velik ugled uživa predvsem zaradi zlate olimpijske kolajne iz Pekinga 2008.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.