Šport
25 ogledov

Fjodor v UFC? Ni pogojev!

Nogueira Minotauro Dana White Anderson Silva Brendan Schaub UFC EPA
V svetu mešanih borilnih veščin je završalo, ko so nekateri spletni portali objavili novico, da se UFC znova dogovarja za sodelovanje s Fjodorjem Jemeljanenkom, ki naj bi se v svoji prvi borbi v največji svetovni organizaciji pomeril kar s Cainom Velasquezom. No, Dana White je vse skupaj hitro odločno zanikal.

"Ravnokar sem vprašal Dana Whita, ali se znova dogovarja z ekipo Fjodorja? Njegov odgovor je bil: 'F**k no!' To je vse," je na svojem Twitter profilu zapisal Mauro Ranallo, dober poznavalec razmer v svetu MMA-ja. Dveh besed Dana Whita najbrž ni treba prevajati. Ob predsedniku UFC so za spletni portal Fighters Only kakršnekoli pogovore z največjo svetovno MMA-organizacijo zanikali tudi v taboru Rusa. Pri M-1 Global so dejali, da je novica o odhodu Fjodorja v UFC "brez osnove".

Pri Fighters Only so še zapisali, da se bo Fjodor tako naslednjič najverjetneje pomeril z Japoncem Satoshijem Ishiijem, o čemer smo že pisali. Eden najboljših borcev vseh časov naj bi se z Ishiijem pomeril na silvestrovo v Tokiu. Japonec je do zdaj oddelal šest MMA-borb (štiri zmage, en poraz in en neodločen izid), v deželi vzhajajočega sonca pa velik ugled uživa predvsem zaradi zlate olimpijske kolajne iz Pekinga 2008.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.