Flamengo ne more plačevati Ronaldinha

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilski nogometni zvezdnik Ronaldinho bo morda že v kratkem iskal nov klub.
Oglej si celoten članek

V Braziliji so razkrili, da ima njegov sedanji klub Flamengo precejšnje finančne težave, nekdanji zvezdnik Barcelone pa že nekaj časa čaka na zaostale plače.

Zadnji udarec Flamengu je prekinitev pogodbe z marketinško agencijo, ki je sama plačevala večji delež Ronaldinhove plače. Po informacijah brazilskih medijev bo klub brez tega pokrovitelja težko zmogel plačevati po 700 tisoč dolarjev plače za 31-letnega Ronaldinha.

Že konec lanskega leta so v javnost prišli podatki o tem, da Ronaldinha pri Flamengu ne plačujejo redno, takrat naj bi plačni zaostanek znašal že več kot dva milijona dolarjev. Zato je nogometaš zagrozil z odhodom, njegov brat in agent Roberto Assis Moreira pa je namignil, da se za Ronaldinha zanimajo številni domači in tuji klubi.

Ronaldinho se je po vrnitvi v domovino Flamengu pridružil v začetku leta 2011 in po začetnih neuspehih in težavah s poškodbami počasi spet pridobil zaupanje navijačev, s klubom pa je osvojil naslov brazilskega prvaka in uspešno nastopil v pokalu libertadores.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:58 9. Februar 2012.

    Počasi bo lahko zaključil kariero. Leta so naredila svoje!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.