Fletcher pozabil, da ni več rdeči vrag

Foto: EPA
Foto: EPA
Škotski vezist se je prvič po prestopu k West Bromu vrnil na Old Trafford, kjer je za prvo ekipo igral od leta 2003 do 2015.
Oglej si celoten članek

Tekma med Manchester Unitedom in West Bromom je bila posebna izkušnja za Darrena Fletcherja, dolgoletnega rdečega vraga, ki se je februarja z Old Trafforda preselil na The Hawthorns.

''Ko sem zapustil garderobo, sem se postavil na napačno stran tunela, tako da so mi morali povedati, naj se premaknem na drugo stran. Stara navada je železna srajca,'' je povedal 31-letnik, ki je z Manchester Unitedom osvojil štiri ligaške naslove in Ligo prvakov.

''Morajo dvigniti svoj nivo,'' je igro nekdanjega kluba komentiral Fletcher. ''Cilj v letošnji sezoni je bilo mesto med najboljšimi štirimi ekipami. Nerad govorim, da je uvrstitev med najboljše štiri zadovoljiv rezultat, vendar upam, da bodo navijači potrpeli eno sezono. Naslednje leto se morajo potegovati za naslov,'' je zaključil vezist.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.