Šport > Nogomet
45 ogledov

Fletcher pozabil, da ni več rdeči vrag

darren fletcher EPA
Škotski vezist se je prvič po prestopu k West Bromu vrnil na Old Trafford, kjer je za prvo ekipo igral od leta 2003 do 2015.

Tekma med Manchester Unitedom in West Bromom je bila posebna izkušnja za Darrena Fletcherja, dolgoletnega rdečega vraga, ki se je februarja z Old Trafforda preselil na The Hawthorns.

''Ko sem zapustil garderobo, sem se postavil na napačno stran tunela, tako da so mi morali povedati, naj se premaknem na drugo stran. Stara navada je železna srajca,'' je povedal 31-letnik, ki je z Manchester Unitedom osvojil štiri ligaške naslove in Ligo prvakov.

''Morajo dvigniti svoj nivo,'' je igro nekdanjega kluba komentiral Fletcher. ''Cilj v letošnji sezoni je bilo mesto med najboljšimi štirimi ekipami. Nerad govorim, da je uvrstitev med najboljše štiri zadovoljiv rezultat, vendar upam, da bodo navijači potrpeli eno sezono. Naslednje leto se morajo potegovati za naslov,'' je zaključil vezist.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.