Fletcherja še vedno pesti črevesni virus

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Trener rdečih vragov Alex Ferguson je razkril, da Darren Fletcher ni pripravljen na začetek sezone. Škot je zaradi zdravstvenih težav odsoten že od lanskega decembra, zato so se pojavili dvomi, ali bo Fletcher sploh še kdaj zaigral na vrhunskem nivoju.
Oglej si celoten članek

Darrena Fletcherja je iz nogometnih zelenic iztrgalo kronično obolenje črevesja, ki pa Škotu predstavlja toliko težav, da se nikakor ne more vrniti na Old Trafford. Ferguson je večkrat poudaril, da bodo pri Manchester Unitedu nogometašu zagotovili ''toliko časa, kolikor ga bo potreboval,'' a zahrbnta bolezen kar traja in traja.

Foto: EPA manchester united alex ferguson ''Še vedno ni začel trenirati z nami. Seveda ga čakajo veliki izivi. Sezone ne bo začel, vendar ostajamo potrpežljivi. Žalostno je predvsem, ker je izjemen profesionalec in zares prijazen fant.  Četudi se ne izteže po načrtih, ga vedno čaka mesto v klubu,'' je povedal Ferguson, ki je spregovoril na tiskovni konferenci, na kateri je predstavil dve novi okrepitvi Manchester Uniteda - Nicka Powella in Shinjija Kagawo.

V drugi polovici sezone se je Fletcher že udejstvoval v vlogi trenerja. Pri Unitedu igra vse od leta 2002, nastopil pa je na 160 premierligaških tekmah. V primeru, da Škot ne bi mogel nadaljevati s kariero, bi se vsaj v formalnem smislu poslovil z zadetkom. Na njegovem zadnjem nastopu, ki ga je odigral v Ligi prvakov proti Benfici, je namreč zabil gol.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:50 14. Julij 2012.

    Škoda, prekleta bolezen je uničila enega od tistih ki dajo vse od sebe na igrišču.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.