Šport > Nogomet
27 ogledov

Fletcherja še vedno pesti črevesni virus

Maynor Figueroa Darren Fletcher Žurnal24 main
Trener rdečih vragov Alex Ferguson je razkril, da Darren Fletcher ni pripravljen na začetek sezone. Škot je zaradi zdravstvenih težav odsoten že od lanskega decembra, zato so se pojavili dvomi, ali bo Fletcher sploh še kdaj zaigral na vrhunskem nivoju.

Darrena Fletcherja je iz nogometnih zelenic iztrgalo kronično obolenje črevesja, ki pa Škotu predstavlja toliko težav, da se nikakor ne more vrniti na Old Trafford. Ferguson je večkrat poudaril, da bodo pri Manchester Unitedu nogometašu zagotovili ''toliko časa, kolikor ga bo potreboval,'' a zahrbnta bolezen kar traja in traja.

manchester united alex ferguson | Avtor: EPA EPA
''Še vedno ni začel trenirati z nami. Seveda ga čakajo veliki izivi. Sezone ne bo začel, vendar ostajamo potrpežljivi. Žalostno je predvsem, ker je izjemen profesionalec in zares prijazen fant.  Četudi se ne izteže po načrtih, ga vedno čaka mesto v klubu,'' je povedal Ferguson, ki je spregovoril na tiskovni konferenci, na kateri je predstavil dve novi okrepitvi Manchester Uniteda - Nicka Powella in Shinjija Kagawo.

V drugi polovici sezone se je Fletcher že udejstvoval v vlogi trenerja. Pri Unitedu igra vse od leta 2002, nastopil pa je na 160 premierligaških tekmah. V primeru, da Škot ne bi mogel nadaljevati s kariero, bi se vsaj v formalnem smislu poslovil z zadetkom. Na njegovem zadnjem nastopu, ki ga je odigral v Ligi prvakov proti Benfici, je namreč zabil gol.

Komentarjev 1
  • bojovi 17:50 14.julij 2012.

    Škoda, prekleta bolezen je uničila enega od tistih ki dajo vse od sebe na igrišču.