Flisar ni mogel verjeti: "Kaj iščejo, holesterol?"

Foto: Profimedias filip flisar
Filip Flisar bo švedski Idre Fjall zapustil slabe volje.
Oglej si celoten članek

Slovenskemu smučarju prostega sloga Filipu Flisarju se v švedskem Idre Fjallu ni uspelo uvrstiti na nedeljsko tekmo, pred tem je bil neuspešen tudi v kvalifikacijah za sobotno preizkušnjo, tako da prizorišče, kjer je leta 2016 dosegel eno od sedmih zmag v svetovnem pokalu, zapušča sklonjene glave. 

Prosti slog Flisar in Ogorelc končala že v kvalifikacijah

Čeprav je dosegel najslabši rezultat v zadnjih petih letih, je po tekmi moral opraviti protidopinško kontrolo. Mariborčan se je ob tem znal pošaliti na svoj račun.

"Danes sem uspel na kvalifikacijah doseči najslabši rezultat od leta 2013 (50. mesto) in sem imel takoj po tekmi kontrolo dopinga. Kaj iščejo, majstori? Holesterol?" je zapisal 30-letnik.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 06:54 13. Januar 2018.

    Jebiga Flisar,če nimaš problemov z dopingom,potem je kontrola najmanjši problem.Si pač prišel na vrsto,ali pa so mislili,da si bil nabit,da …

  • 17:16 12. Januar 2018.

    V vsakem hecu je nakaj resnice.....

  • 16:22 12. Januar 2018.

    Prvo kot prvo ne razumem,kaj je smesnega na doping kontroli.Kot drugo:s tem se ravno ni za hvalit,da je bil najslabsi.Ja,holesterol.Pri …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.