Šport > Zimski športi
9424 ogledov

Flisar ni mogel verjeti: "Kaj iščejo, holesterol?"

filip flisar Profimedias
Filip Flisar bo švedski Idre Fjall zapustil slabe volje.

Slovenskemu smučarju prostega sloga Filipu Flisarju se v švedskem Idre Fjallu ni uspelo uvrstiti na nedeljsko tekmo, pred tem je bil neuspešen tudi v kvalifikacijah za sobotno preizkušnjo, tako da prizorišče, kjer je leta 2016 dosegel eno od sedmih zmag v svetovnem pokalu, zapušča sklonjene glave. 

filip flisar Prosti slog Šport Flisar in Ogorelc končala že v kvalifikacijah

Čeprav je dosegel najslabši rezultat v zadnjih petih letih, je po tekmi moral opraviti protidopinško kontrolo. Mariborčan se je ob tem znal pošaliti na svoj račun.

"Danes sem uspel na kvalifikacijah doseči najslabši rezultat od leta 2013 (50. mesto) in sem imel takoj po tekmi kontrolo dopinga. Kaj iščejo, majstori? Holesterol?" je zapisal 30-letnik.

Komentarjev 5
  • matermila 06:54 13.januar 2018.

    Jebiga Flisar,če nimaš problemov z dopingom,potem je kontrola najmanjši problem.Si pač prišel na vrsto,ali pa so mislili,da si bil nabit,da si tak slabo pelal.

  • supreme 17:16 12.januar 2018.

    V vsakem hecu je nakaj resnice.....

  • Lovebites 16:22 12.januar 2018.

    Prvo kot prvo ne razumem,kaj je smesnega na doping kontroli.Kot drugo:s tem se ravno ni za hvalit,da je bil najslabsi.Ja,holesterol.Pri njemu ga je v izobilju.Kaj pa je pricakoval,glede na to,da ne trenira,se zredi in zapusti,ni vec v formi,pac logicno uziva ...prikaži več lajf,ampak po drugi strani pa verjetno sponzorji,ki so mu omogocili,da je odpujsal na Svedsko pogledat,kolk je ura,ravno ne kricijo od navdusenja.

Sorodne novice