Fognini nerešljiva uganka za Bedeneta

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski igralec Aljaž Bedene je izpadel v prvem krogu teniškega mastersa v Indian Wellsu (šest milijonov ameriških dolarjev nagradnega sklada). Po uri in 21 minutah ga je premagal Italijan Fabio Fognini s 6:4 in 6:3.
Oglej si celoten članek

Petindvajsetletni Fognini, ki je uvrščen na 36. mesto svetovne teniške lestvice, je dve leti mlajšega Bedeneta, 77. na lestvici ATP, premagal tretjič v tretjem dvoboju. Po slavju v Davisovem pokalu leta 2011 je Bedeneta izločil v šestnajstini finala letošnjega turnirja v mehiškem Acapulcu.

Do tretje zmage je Italijan prišel z učinkovitejšim prvim servisom, boljši pa je imel tudi izkoristek drugega začetnega udarca. Dvoboj je dobil z 71:59 v točkah. Izenačen je bil zlasti prvi niz, v katerem je imel Bedene pet točk manj od igralca iz San Rema, ki je skupaj na tekmi rešil sedem od devetih točk za odvzem servisa, Bedene pa tri v sedmih priložnostih Italijana.

ATP Masters 1000, Indian Wells, prvo kolo:

Fabio Fognini (Ita) : Aljaž Bedene (Slo) 6:4, 6:3

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.