Formula 1 obrnila hrbet Rusiji

Foto: Epa
Foto: Epa
Po posvetu je bila sprejeta pričakovana odločitev.
Oglej si celoten članek

Vodstvo formule 1 je zaradi napada Rusije na Ukrajino odpovedalo izvedbo velike nagrade Rusije v Sočiju, ki je bilo na koledarju dirk v sezoni 2022 predvideno za 25. september, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

V izjavi za javnost je vodstvo tekmovanja formule 1 zapisalo, da je "po pogovorih z vsemi deležniki postalo jasno, da v trenutnih razmerah ni mogoče izvesti velike nagrade Rusije".

"To bilo narobe" Vettel napovedal bojkot

Vodstvo tekmovanja se je v četrtek posvetovalo tako z vodstvi moštev in z Mednarodno avtomobilistično zvezo (Fia) glede ukrepanja po ruskem napadu na Ukrajino, je izjavo vodstva tekmovanja še povzela AFP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.