Fotografija tedna: Mati med celo tekmo vratarju držala dežnik

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Iz Grčije prihaja neverjetna fotografija s tamkajšnje nogometne tekme. Med dežjem je namreč skrbna mati svojemu sinu - vratarju držala nad glavo dežnik.
Oglej si celoten članek

Da je zdravje naših otrok na prvem mestu, je dokazala tudi skrbna mati grškega nogometaša Giannisa Panoua, ki je tekom celotne tekme nad glavo svojega sina držala dežnik, da se sinček le ne bi zmočil.

Fotografija matere in sina z nogometne tekme je takoj postala postala svetovni spletni hit. Po poročanju grških medijev naj bi šlo za tekmo med ekipama  Kamena Vourla in Parnassos Amfiklia. Za prve po navadi na sredini igrišča igra tudi Giannis, ki pa je tokrat po odločitvi trenerja stal med obema vratnicama.

Lob s 40 metrov Ali je to najspektakularnejši avtogol vseh časov? (Video)

Ko ga je videla, kako v pravem nalivu sameva med vratnicama, se je njegova mati odločila, da ne bo nič narobe, če stopi ob rob igrišča in pomaga svojemu sinu, kateri je omenjeno fotografijo nato sam objavil na spletu.

Neverjetno Vodovodar, ki že 20 let ne igra nogometa, prejel vpoklic v reprezentanco

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:38 22. April 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.