Francijo še pred tekmo s Slovenijo poslal v finale

Foto: Anže Malovrh/STA
Foto: Anže Malovrh/STA
Tako ga sovraži, da ...
Oglej si celoten članek

Ameriški športni kolumnist, komentator in televizijska osebnost Skip Bayless je že nekaj časa eden največjih kritikov Luke Dončića. Karkoli slovenski zvezdnik naredi ni dovolj dobro, ob redkih neuspehih pa je Bayless s svojimi komentarji vselej v 'prvih bojnih linijah'. Na ameriški način si je namreč 'slavo' ustvaril s precej kontraverznimi izjavami in mnenji, pred Dončićem je sicer njegovo glavno tarčo predstavljal LeBron James. 

Bayless je sicer po polfinalni zmagi ZDA proti Avstraliji v polfinalu že čivknil, da naj čimprej pride dvoboj s Francijo, da se ji ameriški reprezentantje maščujejo za poraz na prvi tekmi skupinskega dela. 

Dejstvo, da je gladko preskočil Slovenijo, je mnoge dodatno prepričalo, da 'sovraži' prvega slovenskega zvezdnika. "Dejstvo, da ne maraš Luko, je povzročilo, da si želiš zmage Francije nad Slovenijo, ker bi slednja lahko šla do konca. Ker te poznam, bi bil sovražen tudi, če bi Sloveniji uspelo igrati za zlato in bi izgubila. Ti si najslabši športni navijač vseh časov," je mnenje številnih ljubiteljev košarke izrazil eden izmed njih. Precej podobnih je bilo še nekaj odgovorov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:23 5. Avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

  • 13:28 5. Avgust 2021.

    Isti kot Janša,ko je čestital Dumpu za zmago.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.