Francoski nogometni zvezdnik ujet s prostitutkami in kokainom

Foto: Epa
Foto: Epa
Francoski krilni napadalec se je znašel v velikih težavah, potem ko so mehiški mediji objavili posnetek, na katerem uživa v družbi prostitutk, ob mizi polni kokaina.
Oglej si celoten članek

Nekdanji francoski nogometni reprezentant Jeremy Menez se pri 32 letih nahaja na koncu svoje profesionalne poti. Nekdanji nogometaš Rome, Milana in PSG-a danes brani barve francoskega drugoligaša Paris FC in je daleč od naslovnih vlog, v katerih se je včlasih nahajal.

Foto: Epa Jeremy Menez

Oziroma je tako vsaj bilo, dokler se ni pojavil posnetek, zaradi katerega ponovno polni naslovnice številnih tabloidov...

Pred prihodom v Paris je namreč igral za mehiško Americo in prav tamkajšnji mediji so objavili posnetek Meneza, kako uživa v društvu prostituk. Medtem ko mu je ena sedela v naročju, so njegovi prijatelji vestno konzumirali kokain, ki je bil raztresen po mizi.

"Ta posnetek je bil posnet pred petimi meseci tekom mojega oddiha v Mehiki. Droge nikoli nisem niti poizkusil in to lahko dokažejo tudi vsi moji doping testi! Ženska na posnetku ni prostitutka, ne izmišljajte si zgodbe, ki se nikoli niso niti zgodile, saj bom kmalu dokazal, da je bilo vse skupaj zgolj sproščanje po sezoni," se po objavi posnetka brani nogometaš.

Grozna poškodba Jérémy Ménez na debiju ostal brez dela uhlja!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.