Šport > Nogomet
2435 ogledov

Francoski nogometni zvezdnik ujet s prostitutkami in kokainom

Jeremy Menez Epa
Francoski krilni napadalec se je znašel v velikih težavah, potem ko so mehiški mediji objavili posnetek, na katerem uživa v družbi prostitutk, ob mizi polni kokaina.

Nekdanji francoski nogometni reprezentant Jeremy Menez se pri 32 letih nahaja na koncu svoje profesionalne poti. Nekdanji nogometaš Rome, Milana in PSG-a danes brani barve francoskega drugoligaša Paris FC in je daleč od naslovnih vlog, v katerih se je včlasih nahajal.

Jeremy Menez | Avtor: Epa Epa

Oziroma je tako vsaj bilo, dokler se ni pojavil posnetek, zaradi katerega ponovno polni naslovnice številnih tabloidov...

Pred prihodom v Paris je namreč igral za mehiško Americo in prav tamkajšnji mediji so objavili posnetek Meneza, kako uživa v društvu prostituk. Medtem ko mu je ena sedela v naročju, so njegovi prijatelji vestno konzumirali kokain, ki je bil raztresen po mizi.

"Ta posnetek je bil posnet pred petimi meseci tekom mojega oddiha v Mehiki. Droge nikoli nisem niti poizkusil in to lahko dokažejo tudi vsi moji doping testi! Ženska na posnetku ni prostitutka, ne izmišljajte si zgodbe, ki se nikoli niso niti zgodile, saj bom kmalu dokazal, da je bilo vse skupaj zgolj sproščanje po sezoni," se po objavi posnetka brani nogometaš.

Jeremy Menez poškodba Bordeaux uhelj Grozna poškodba Šport Jérémy Ménez na debiju ostal brez dela uhlja!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice