Šport > Nogomet
1893 ogledov

Legendarni italijanski nogometaš neprepoznaven po hudi borbi z rakom

Gianluca Vialli Profimedia
Legendarni italijanski napadalec je v novembru lani svetu razkril, da je zbolel za rakom.

Gianluca Vialli, legendarni nekdanji napadalec Sampdorie, Juvnetusa in Chelseaja, bije hudo bitko z rakom. Po spletu so namreč zaokrožile fotografije, na katerih sicer vedno nasmejani in poln energije 55-letni nekdanji nogometaš izgleda zelo izmučeno po boju s težko boleznijo.

Gianluca Vialli | Avtor: Profimedia Profimedia

Vialli, ki se v zadnjem času zelo redko pojavlja v javnosti, se je namreč v soboto udeležil nogometne tekme v Rimu med Italijo in Grčijo, kjer so ga v svoj objektiv ujeli številni fotografi.

Bil je gost predsednika Italijanske nogometne zveze Gabriele Gravina, ki naj bi mu ponudil, da vodi italijansko delegacijo na prihajajočem Euro, a Vialli zaradi svojega zdravstvenega stanja ponudbe zaenkrat še ni sprejel.

Gianluca Vialli | Avtor: Epa Epa

"Težje je, kot si človek sploh lahko misli da bo, toda moram biti potrpežljiv. Rezultati so zaenkrat pozitivni in ne bi imelo smisla, da ne nadaljujem z normalnim življenjem. In delo je del tega," je Vialli pokomentiral možnost, da sprejme Gravinino ponudbo ter pojasnil, da od marca dalje ponovno nadaljuje s kemoterapijo.

Vialli je sicer javnosti razkril, da se že nekaj časa bori z rakom trebušne slinavke, novembra lani, ko je tudi povedal, da se je situacija zelo izboljšala ter da se ponovno počuti kot "zver".

Gianluca Vialli | Avtor: Profimedia Profimedia

Njegovo dobro počutje so potrdile tudi fotografije, na katerih je izgledal veselo ter polno energije, na žalost čisto drugače, kot pa izgleda na nedavnih fotografijah. Viallijeva bitka tako traja še naprej, vsaj nekoliko utehe pa si lahko najde na socialnih omrežjih, ki so prepolne s sporočili podpore ter lepih želja.

Gianluca Vialli Razkritje Šport Nekdanji zvezdnik se bori z rakom

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice