Šport > Nogomet
295 ogledov

Ko sodnik izključi čisto vse pobiralce žog...

nogometne žoge LP Epa
Neverjetno, toda resnično... Angleški sodnik se je tekom tekme odločil izključiti čisto vse pobiralce žog.

Nogometni sodnik Aaron Johnson se je očitno odločil kolikor je le mogoče izkoristiti svoja pooblastila, saj je malo pred koncem tekme pete angleške nogometne lige med Yeowil Townom in Bromleyem z igrišča izključil čisto vse pobiralce žog.

Živce je izgubil, potem ko je eden izmed pobiralcev žog v dveh minutah kar dvakrat grdo podal žogo nasprotnemu nogometašu Samu Woodu ter s tem ukradel nekoliko časa. Sodnik je nato iz žepa potegnil rdeči karton, ga začudenemu mladeniču tudi pokazal, nato pa se odpravil do varnostnikov ter zahteval, da se ga odstrani s tekme.

"84. minuta; Sodnik je, ne šalimo se, pravkar izključil našega pobiralca žog," je bilo zapisano na klubskem Twitter profilu, kjer je Yeowil Town v živo tekstovno prenašal tekmo.

Yeowil je vodil s 3:1, do konca rednega dela tekme pa je manjkalo le še šest minut, ko se je sodnik odločil, da tekmo prekine, ta pa se je nadaljevala šele, ko sta do pobiralca žog pristopila dva domača nogometaša ter ga prosila, če lahko v društvu varnostnikov zapusti tekmo.

Le minuto po prvi izključitvi pa se je Johnson odločil za ekstremno potezo, saj je s tekme izključil čisto vse pobiralce žog, kar so pri Yeowil Townu pospremili z besedami:

"85. minuta; Sedaj jih je izključil čisto vse."

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice