Šport > Nogomet
1053 ogledov

Navijaška skupina na tekmi navdušila svet s prelepo dobrodelno potezo

Navijači Ado Den Haag Instagram
Slika pove več kot 1000 besed...

Navijači Ado Den Haaga so bili glavne zvezde preteklega kroga nizozemskega prvenstva. Popolnoma so zasenčili vse nogometne zvezdnike, saj je njihova poteza, s katero so ogreli srca po vsem svetu, postala pravi spletni hit.

Den Haagovi najzvestejši privrženci so namreč gostovali v Rotterdamu, kjer je njihova ekipa igrala na legendarnem De Kuipu proti Feyenoordu. Pred samim začetkom tekme pa so poskrbeli za gesto, katera bo še dolgo odmevala po svetu.

Navijači Den Haaga so se namreč zavedali, da se bo pod njihovim sektorjem nahajala tribuna, kjer bodo kot posebni gosti tekme nastanjeni otroci iz rotterdamske bolnišnice, ki so zboleli za rakom. Gostujoči ultrasi so se zato odločili za plemenito potezo ter s seboj od doma prinesli na stotine plišastih igračk, katere so pred samim obračunom zmetali na spodnjo tribuno, kjer so se nehajali presenečeni otroci.

Tekma, na kateri je bil sam nogomet v drugem planu, se je sicer končala z zmago Feyenoorda 3:2.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice