Šport > Nogomet
396 ogledov

Tako se slavi zadetek! Igralec slovitega angleškega kluba postal spletni hit

James Norwood Reševalni pas/Twitter
Nogometaš Ipswich Towna si je dal duška ter postal spletni hit.

Sloviti angleški nogometni klub Ipswich Town, ki se lahko pohvali z naslovom državnega prvaka (1961/62), FA pokalom (1977/78),  zmagoslavjem v Pokalu UEFA (1981/82) ter neverjetno statistiko, da v evropskih tekmovanjih še ni izgubili domače tekme, medtem ko je na svojem Portman Roadu premagoval klube, kot so Real Madrid, AC Milan, Inter Milan, Lazio in Barcelona, preživlja težke čase.

Nekdanji angleški velikan se nahaja namreč v 1. angleški ligi (3. rang angleškega nogometa) in kot največji dosežek v zadnjih letih si pri Ipswichu štejejo, da so postali spletni hit na socialnem omrežju Twitter.

Tam se je namreč znašel njihov napadalec James Norwood, ki je svoj zadetek proslavil tako, da je posnel video, na katerem se iz dveh pločevink poliva s pivom.

Po poročanju tamkajšnjih medijev naj bi šlo za marketinško potezo kluba, ki naj bi bil sponzorsko vezan na proizvajalca piva, obenem pa si je s posnetkom, ki ga je na spletu delil kar klub sam, reklamo napravil tudi klub, saj je posnetek z neverjetno hitrostjo zakrožil po celem svetu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice