Šport > Nogomet
31552 ogledov

V hudi prometni nesreči umrla nogometašica

Reševalni pas/Twitter
V hudi prometni nesreči z motorjem je ugasnilo življenje 19-letne španske nogometašice.

Nogometni svet je pretresla tragična vest o smrti 19-letne Alba Esteban, ki se je smrtno ponesrečila na Majorki. Novico je na družbenih omrežjih uradno potrdila španska nogometna zveza. Izrazila je obžalovanje ob izgubi obetavne športnice ter izrekla sožalje družini in prijateljem.

alba esteban | Avtor: Facebook Facebook

Nogometašica je umrl v prometni nesreči, ki se je zgodila v torek na regionalni cesti med krajem Palmanyola in Bunyola. Dekle se je ponesrečilo z motorjem, ki ga je upravljal njen fant.

Par naj bi se po cesti vozil v skladu s predpisi, nato pa ju je ob poskusu prehitevanja zadel osebni avtomobil.

Zaradi udarca sta izgubila oblast nad motociklom in silovito trčila v bližnji zid. Hudo poškodovana so prepeljali v bolnišnico v Palmi na južni obali Majorke. 19-letnica je utrpela tako hude poškodbe, da je dva dni zatem umrla.

Njen štiri leta starejši partner je trenutno v komi in se še vedno bori za svoje življenje.

Podrobnosti o vozniku osebnega avtomobila niso znane.

Alba Esteban je v kratki karieri igrala za moštva Son Oliva, Athletic Marratxí, Club Rtvo. La Victoria, nazadnje pa je bila članica Independenta.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice