Šport > Nogomet
5812 ogledov

Vratar se zrušil, nepremično obležal, le vstal ter še enkrat zrušil

Mamadou Samassa Reševalni pas/Twitter

Nogometaši Sivassporja so senzacionalno razbili turškega velikana Bešiktaš s 3:0, a bolj kot presenetljiva zmaga je dvoboj zaznamovala grozljivka iz prvega polčasa ter drama Sivassporjevega vratarja Mamadoua Samasse.

Sivasspor je povedel z 1:0 po zadetku Hakana Merta Yandasa ter po zaslugi Samasse svojo prednost tudi uspešno držal. Nato pa se je vratar domačih v sodnikovem podaljšku prvega polčasa grdo zaletel z nasprotnim napadalcem ter nepremično obležal na igrišču.

Ob zgroženih pogledih soigralcev je tako Samassa dolgo časa popolnoma negibno ležal na travi, ampak se je na koncu ob pomoči zdravniške službe le uspel vstati ter se odpraviti z igrišča.

A že na prvi pogled ni bilo z njim vse v redu, saj je deloval, kot da ne ve za sebe, nato pa se je ob samem robu igrišča še enkrat zrušil na tla, a je zdravniška služba ponovno zelo hitro odreagirala ter nesrečnega Samasso varno spravila do bolnišnice.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice