Šport > Nogomet
414 ogledov

Neverjetna izjava priznanega trenerja: "Smo debili! Naj tako vse skupaj omilim"

Samir Toplak Facebook
Hrvaški strateg je bil besen po remiju svojih varovancev.

Po državah nekdanje Jugoslavije se je preko spleta ekspresno razširila izjava Samirja Toplaka, trenerja Interja iz Zaprešića, ter postala pravi hit.

Toplak je s svojo zdaj že legendarno izjavo nastopil po tekmi z Varaždinom, ki se je končala z rezultatom 2:2. Inter je sicer obakrat povedel, a so Varaždinci uspeli izid izenačiti. Toplak je bil tako po tekmi vidno nerazpoložen:

"Iščem besede, iščem besede, ma mi smo debili. Da tako oblažimo, mi smo debili. Ničesar ne moremo obraniti. Torej, dvakrat povedeš in ne moreš ohraniti vodstva proti eni povprečni ekipi. Potem tudi mi spadamo med povrečne ekipe, kar na koncu tudi smo!"

Samir Toplak je sicer nekdanji odlični hrvaški branilec, ki se lahko pohvali tudi z dvema nastopoma za hrvaško reprezentamco. Tekom svoje kariere je razen barv svojega Varteksa iz Varaždina branil še barve nemškega Bochuma. Svojo trenersko kariero je začel prav pri Varaždinu, kasneje pa vodil še številne hrvaške prvoligaše. Na klopi Interja sedi od leta 2014.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice