Šport > Nogomet
1306 ogledov

Balotelli prekosil samega sebe: z vespo v morje!

mario balotelli Epa
Mario Balotelli je bil udeležen v nevsakdanjo stavo.

Kontroverzni nogometaš Mario Balotelli, ki je zadnjega pol leta branil barve francoskega Marseilla, se trenutno nahaja na počitnicah v Neaplju, kjer na svoj način z različnimi neumnostmi privlači pozornost.

mario balotelli Balottelli Šport Bivši čudežni deček italijanskega nogometa ima nov klub

Med drugim se je tako z lastnikom enega izmed tamkajšnjih lokalov stavil za 2.000 evrov, da se ta ne upa s svojo vespo zapeljati v morje. "Super Mario" pa je očitno naletel na sebi enakega, saj je bil lastnik lokala takoj za stvar in je v žep pospravil z lahkoto zasluženih 2.000 evrov,

Naključni mimoidoči so s smehom pospremili to noro stavo, zadrževati pa se ni mogel niti italijanski nogometni zvezdnik, ki je celotno zadevo posnel, med tem pa ves čas umiral od smeha. Posnetek je nato delil preko svojega Instagram profila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buongiorno così ! 😂😂😂 (Vespa ripescata).

A post shared by Mario Balotelli🇮🇹👨‍👧‍👦🦁 (@mb459) on

"Moja vespa je bila tako ali tako vredna zgolj 600 evrov," je bil nasmejan po prihodu iz vode zmagovalec stave.

Nesrečno vespo so nato morali po hitrem postopku izvleči iz vode, saj bi lahko poškodovala ladjice in čolne v pristanišču. Po koncu "reševalne" akcije pa jih je pričakalo prijetno presenečenje, katerega je na svojem Instagram Story-ju delil tudi Balotelli - vespa je še vedno delala brez kakršnihkoli težav!

Komentarjev 1
  • Avatar Olgintinna
    Olgintinna 01:32 08.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice