Šport > Nogomet
928 ogledov

Neverjetna poteza brazilskega vratarja! V kazenski prostor se vrnil na motorju

Vratar na motorju Reševalni pas/Twitter
Brazilski nogometni vratar je našel način, da nekoliko pospeši svoje vračanje v kazenski prostor.

Brazilija slovi kot država sambe in naravnost čarobnega nogometa, v katerem je vse mogoče. Od mojstrovin Ronaldinha, Ronalda in podobnih mojstrov okroglega usnja, pa do igranja s pomočjo motorja. V Braziliji je možno prav vse.

Prav slednje se je namreč zgodilo na nogometni tekmi dveh brazilskih nižjeligašev, ko se je proti koncu tekme vratar napotil v nasprotni kazenski prostor, da bi poizkusil izenačiti rezultat.

Akcija ni uspela in pretila je nevarnost protinapada, zato iznajdljivi vratar ni izbiral sredstev za čim hitrejšo vrnitev med vratnici. Tako je prisedel na bližnji motor ter se preprosto odpeljal nazaj v svoj kazenski prostor.

Schalke Se zgodi... Šport Veliki trener mislil, da je podpisal za nemškega velikana, šlo je za nižjeligaša Manuel Neuer Poteza tekme Šport Neuer z norim driblingom v stilu Messija preigral nasprotnika Finska : Bosna in Hercegovina Finska : BiH Šport Redar glavni junak kvalifikacijske tekme: Dobil bo nagrado!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.