Šport > Nogomet
632 ogledov

Najslabši prosti strel vseh časov?

Prosti strel Reševalni pas/Twitter
Na Finskem smo bili priča enemu izmed najslabše izvedenih prostih strelov vseh časov.

Nogometaši finske ekipe MyPa so postali prava spletna senzacija zaradi komičnega prostega strela, ki so ga izvedli na tekmi druge finske lige proti AC Kajaani.

MyPa je imel na voljo prosti strel iz območja strela na gol, dva nogometaša pa sta se odločila, da poizkusita z uigrano akcijo, kjer bi prvi preskočil žogo, drugi pa bi nato udaril proti golu.

Toda namesto uigrane nevarne akcije je eden drugega zadel naravnost v zadnjico, žoga pa se je odbila do nasprotnika, ki je stekel v protinapad, iz katerega so nogometaši ekipe AC Kajaani dosegli zadetek.

Gostje so na koncu slavili z 2:1 ter tako v tretjem kolu zabeležili svoje prve tri točke v sezoni in s tem skočili na sedmo mesto na tabeli. MyPa se nahaja na zadnjem, desetem, brez osvojene točke.

Fernando Ricksen Smrtno bolan Šport Drama nekdanjega reprezentanta: "Kako hčerkici pojasniti, da bo očka umrl?" Jordie van der Laan Razkrinkan Šport Nogometaš lagal o bolezni, odpotoval na tekmo Lige prvakov ter končal na tv
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice