Šport > Nogomet
3828 ogledov

Redar glavni junak kvalifikacijske tekme: Dobil bo nagrado!

Finska : Bosna in Hercegovina
Kvalifikacijsko tekmo med Finsko ter Bosno in Hercegovino je zaznamoval dež, ki je vseh 90 minut lil kot iz škafa po igrišču, nogometaših ter redarju, ki je celotno tekmo potrpežljivo sedel na stolu ter nadzoroval dogajanje na tribunah. Za svoj trud bo prejel celo nagrado...

Finska je v soboto na domačem igrišču senzacionalno z lahkoto odpravila Bosno in Hercegovino z dvema zadetkoma Teemua Pukkija za 2:0. Finska pa je poleg dvakratnega strelca Pukkija imela še enega junaka tekme, ki sploh ni nogometaš, a je vseeno pobral največje simpatije finske javnosti.

Finska : Bosna in Hercegovina | Avtor: Profimedia Profimedia

Tekmo je namreč zaznamoval naliv dežja, ki pa ni ganil določenega uslužbenca redarske službe. Slednji je namreč skozi celotno tekmo marljivo sedel na svojem stolu pod tribuno ter zvesto spremljal dogajanje med gledalci, kljub temu da je ves čas tekme lilo po njem.

Temu se reče pregorvorna severnjaška profesionalnost! Zvesti redar pa za svoje dejanje ne bo ostal nenagrajen, saj so finski navijači že začeli s pravo iskalno akcijo, saj želijo izvedeti osebne podatke redarja.

Na svojem Twitter profilu je namreč posnetek razmočenega redarja objavil reprezentant Petteri Forsell, nogometaš Miedz Legnice, ki je zaprosil, da mu pošljejo osebne podatke redarja, za katerega ima pripravljeno nagrado.

Če bo iskalna akcija finskih navijačev uspešna in bodo redarjevi podatki prišli do Forsella, ki je marljivega redarja označil za "uslužbenca meseca", mu bo ta poklonil dres finske reprezentance s podpisi vseh nogometašev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice