Šport > Nogomet
4339 ogledov

Glavni sodnik tekme dosegel zadetek in gol tudi priznal

Sodnik doseže zadetek Twitter
Na Nizozemskem smo bili priča enemu izmed najbolj bizarnih in škandaloznih zadetkov vseh časov, saj se je med strelce vpisal kar glavni sodnik tekme.

V četrti nizozemski nogometni ligi so Harkemase Boys gostili HSV Hoek, tekmo pa je zaznamoval incident, ko je glavnega sodnika tekom nevarne akcije gostov nekoliko preveč poneslo, saj se je preveč približal dogajanju in se na koncu tudi po nesreči vpisal med strelce.

Prosti strel Video Šport Najslabši prosti strel vseh časov?

HSV je nevarno napadal, žoga pa ni in ni hotela prečkati golove črte. Ker je resnično izgledalo, da je nov zadetek zgolj vprašanje časa, se je sodnik tekme precej neprevidno približal dogajanju, medtem pa se je žoga po enem izmed strelov nepredvidljivo odbila, zadela sodnika, ki je s čudnim gibom poslal žogo v domačo mrežo.

Sodnik si je nato vzel nekaj trenutkov za razmislek, nato pa je zadetek gostov tudi priznal. Na njegovo srečo ta "škandalozni" zadetek ni vplival na končni rezultat, saj so ga ob vodstvu s 3:1 prejeli kasnejši zmagovalci, ki so zgolj pet minut po prejetem zadetku postavili končni rezultat 4:2.

Claude Makelele Nora zgodba Šport Trener ga zbadal zaradi velikega penisa, on se skrivoma dobival z njegovo hčerko Stadion v temi Bizarno Šport Izključeni nogometaš na stadionu izklopil elektriko Fernando Ricksen Smrtno bolan Šport Drama nekdanjega reprezentanta: "Kako hčerkici pojasniti, da bo očka umrl?"

 

Komentarjev 4
  • jakec1575 10:14 28.maj 2019.

    Sodnik ni stal, ampak brcnil žogo. Prav brcnil je. Ni stopil naprej, ampak prav brcnil. Gol bi bil regularen, če bi sodnik spoštoval vsa pravila, tako pa ta gol ne bi smel obveljati.

  • saso50 09:25 28.maj 2019.

    Glede da je sodnik zrak je zadetek popolnoma regularen

  • JackD 09:12 28.maj 2019.

    Po trenutnih pravilih povsem regularen zadetek, a sodnik tam sploh ne bi smel stati. Bil je postavljen čisto napačno. Če se ježe spustil tako nizko k golovi črti, bi moral stati vsaj par metrov izven petmetrskegs prostora