Šport > Nogomet
805 ogledov

Neuer z norim driblingom v stilu Messija preigral nasprotnika

Manuel Neuer Epa
Izjemni Manuel Neuner je ponovno pokazal, kakšno odlično tehniko obvladovanja žoge ima. Beloruski nogometaš se ga bo še dolgo spominjal.

Manuel Neuer že od nekdaj velja za pravega "letečega golmana". Gre za vratarja, ki je tipičen primer moderne šole, ki ga je tekom tekme po celotnem terenu.

Njegova tehnika nikoli ni bila pod vprašajem, svoje nogometno znanje pa je znova pokazal na kvalifikacijski tekmi za Euro 2020 med Nemčijo in Belorusijo, ki jo je Elf v gosteh dobil z 2:0.

Ob rezultatu 1:0 za goste se je beloruski napadalec namreč znašel v nevarni situaciji, Neuer pa ga je najprej prisilil, da si je žogo podal proti kotni zastavici, kamor je Neuer v svojem stilu stekel za njim, kjer mu je najprej odvzel žogo, nato pa ga z uspešnim driblingom položil na tla in oddal žogo dalje.

Nemci so tekmo dobili z rezultatom 2:0, zadetke za Elf pa sta dosegla Leroy Sane in Marco Reus, medtem ko je Neuer ohranil svojo mrežo nedotaknjeno, saj je ubranil edini strel, ki je letel znotraj okvirja njegovega gola. Nemci imajo tako po dveh tekmah dve zmagi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice