Šport > Nogomet
1323 ogledov

Klopp v stilu Balotellija

jürgen klopp Epa
Nogometaši Liverpoola so odlično začeli sezono, saj so v svoji prvi tekmi razbili West Ham s 4:0.

Liverpool je v prvem krogu angleške Premierlige s kar 4:0 premagal londonski West Ham. Nogometaši iz mesta Beatlov so prikazali odlično igro ter dominirali tekom celotnega srečanja.

Mrežo Kladiv je načel v 19. minuti Mohamed Salah po uigrani akciji. Sadio Mane pa je tik pred zaključkom prvega polčasa zadel za vodstvo 2:0, kar je precej razveselilo Jürgena Kloppa, ki naj bi po mnenju uporabnikov društvenih omrežij ob proslavi posnemal Maria Balotellija.

Klopp Balotteli | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Tekma je bila dokončno odločena že v 53. minuti, ko so Redsi po sumljivi situaciji povedli 3:0 z novim zadetkom Maneja. Izgledalo je, da je bil Senegalec v prepovedanem položaju.

Tudi nadaljevanje je izgledalo kot igra mačke z mišjo, Livepoolčani so imeli posest žoge več kot 60 % igralnega časa in so do konca tekme še enkrat zatresli nasprotnikovo mrežo. Uspešen je bil rezervist Daniel Sturridge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice