Šport > Nogomet
294 ogledov

Klopp: Zanimalo bi me vodenje nemške reprezentance

Klopp
Jürgen Klopp je v intervjuju za Welt am Sonntag ponudil nekaj zanimivih odgovorov.

Liverpoolov menedžer Jürgen Klopp je v intervjuju za Welt am Sonntag priznal, da je trenutno popolnoma posvečen svojem klubu, toda če bi mu v prihodnosti ponudili možnost vodenja nemške reprezentance, bi bil za to zelo zainteresiran.

jurgen klopp Odvrgel rokavice Šport Klopp ostro nad zvezdnika Reala: "Brezobziren in surov!"

V zadnjih nekaj letih so se že kar nekajkrat pojavile govorice, da naj bi Klopp prevzel vodenje "Elfa", vse skupaj pa se je še potenciralo po šokantnem izpadu Nemčije s Svetovnega prvenstva v Rusiji, saj se je trenutni selektor Joachim Löw znašel na udaru kritik nogometne javnosti.

"Če bi me nekoč vprašali in bi bil na voljo, bi vsekakor razmislil o tem, vsekakor bi bil zainteresiran. Toda trenutno ne. Nisem na voljo. Pogodbo z Liverpoolom imam še za naslednja štiri leta," je poudaril nemški strokovnjak, katerega pogodba za Redse veže vse do leta 2022.

jurgen klopp Smola Šport Livepoolov as zaradi poškodbe izpušča sezono

Klopp je podal tudi svoje mnenje o masovnem zapravljanju Liverpoola v poletnem prestopnem roku, v katerem so potrošili največ izmed vseh Premierligašev. Zapravili so skoraj 200 milijonov evrov.

Alisson Nakup Šport Najdražji vratar v zgodovini nogometa

"Še vedno ne zapravljam rad, toda ne morem si privoščiti, da bi rekel 'tega ne bomo počeli', saj je moje delo, da napravim Liverpool čim močnejšim, " je pojasnil svoj odpor do zapravljanja Klopp ter dodal: "Če vzamemo v obzir še nekatere pretekle prestopne roke, še vedno v zapravljanju zaostajamo za našimi rivali."

Xherdan Shaqiri Video Šport Liverpoolov debitant s škarjicami dokončno potopil United

Liverpool danes pričenja z novo sezono s tekmo proti West Hamu, Klopp pa je pogovor zakjučil z oceno svoje ekipe: "Imamo kvalitetne igralce, kvaliteta ekipe pa bo odvisna od tega, če bodo naši igrači dosegli svoj maksimum."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.