Šport > Nogomet
7146 ogledov

Huda nesreča vzela dve življenji, nogometaš Seville v priporu

Reševalni pas/Twitter
Obetavni mehiški nogometaš je povzročil hudo prometno nesrečo.

Joao Maleck, 20-letni napadalec španske Seville, je v nedeljskih jutranjih urah v predmestju Guadalajare povzročil prometno nesrečo s smrtnim izidom. Glavni vzrok nesreče, v kateri sta umrli dve osebi, naj bi bila neprilagojena hitrost.

Po neuradnih informacijah je bil 20-letnik, sicer član B ekipe slovitega španskega prvoligaša, pod vplivom alkohola. Po spletu so že zaokročile fotografije iz nočnega kluba, v katerem se je zabaval na predvečer tragičnega dogodka.

Prometna nesreča se je zgodilo v nedeljo zjutraj, ko je Maleck s svojim avtomobilom znamke Mustang pri hitrosti 162 km/h trčil v zadnji del avtomobila znamke Chevrolet Aveo, v katerem sta bili dve osebi.

V zmaličeni pločevini sta življenje izgubila 33-letni moški in njegova sedem let mlajša soproga. Oba sta na umrla na licu mesta. Mladoporočenca, ki sta si pred dvema dnevoma obljubila večno zvestobo, sta bila na poti na poročno slavje. Za seboj sta pustila majhno hčerko.

Maleck in njegov sopotnik sta v nesreči utrpela lažje poškodbe, oba pa sta bila prepeljana v bolnišnico.

Obetavni nogometaš je bil na pragu dogovora s Sevillo, a je nadaljevanje njengove kariere zdaj pod velikim vprašajem.

Komentarjev 1
  • sonja71 13:46 25.junij 2019.

    Ko mladi nogometas iz revnega okolja ,pride do velikega denarja mimogrede z avtom ubije dva nedolzna cloveka ja madonca kaj pa otro?.