Šport > Nogomet
167 ogledov

Kekovi izbranci na krilih razprodanih Stožic

slovenska nogometna reprezentanca Stožice navijači Profimedia
V ljubljanskem nogometnem hramu se v petek zvečer obeta fantastićno vzdušje.

V petek slovensko nogometno reprezentanco čaka kvalifikacijska tekma za evropsko prvenstvo 2020. V Stožice prihajajo Poljaki, z Nogometne zveze Slovenije pa so sporočili, da vstopnic za to tekmo ni več mogoče dobiti. Tako bodo Stožice prvič po juniju 2015 in tekmi z Anglijo ponovno napolnjene za reprezentančno tekmo.

par žoga nogomet V dvoje je lepše Šport Zakaj je nogometna tekma lahko odličen zmenek?

Nogometna zveza Slovenije ob tem poziva navijače, da se v izogib gneči na tekmo odpravijo pravočasno, saj je za obračun med Slovenijo in Poljsko odrejena personalizacija.

Jan Oblak Poljski novinar Šport "Ne vidimo, kako bi lahko izgubili proti Sloveniji"

Poljaki, vodilna ekipa skupine G, ki v prvih štirih tekmah še ni prejela zadetka, v Ljubljano prihaja s prvim zvezdnikom Robertom Lewandowskim, ki igra na nemški Bayern München.

V ponedeljek bodo izbranci selektorja Matjaža Keka odigrali še drugo domačo kvalifikacijsko tekmo v tem sklopu, takrat v Stožice prihaja Izrael, za to tekmo pa so vstopnice še na voljo. Obe tekmi se bosta pričeli ob 20.45.

Jan Oblak in Robert Lewandowski To bo spektakel! Šport Oblak vs Lewandowski: v Stožicah epski dvoboj najboljših na svetu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice