Šport > Nogomet
424 ogledov

Ogromno vstopnic že pošlo, Poljaki in Izraelci v stožiškem kotlu

slovenska nogometna reprezentanca Stožice navijači Profimedia
Slovenska nogometna reprezentanca bo imela na bližnjih srečanjih v Stožicah množično podporo. Nekaj vstopnic je še vedno na voljo.

V naslednjih dneh nogometaše Slovenije čakata pomembni srečanji v kvalifikacijah za Euro 2020. V petek, 6. septembra bo v ljubljanskih Stožicah gostovala Poljska, tri dni kasneje Izrael. Obe tekmi se bosta začeli ob 20.45.

Jan Oblak Poljski novinar Šport "Ne vidimo, kako bi lahko izgubili proti Sloveniji"

Za srečanje proti Poljski je bilo pred nekaj dnevi na voljo še manj kot 4.000 vstopnic, medtem ko jih je 11.000 že pošlo. Stožice imajo kapaciteto 16.048 gledalcev. Za srečanje proti Poljakom je sedem odstotkov sedežev predvidenih kot varnostna cona, prostora bo torej za nekaj manj kot 15.000 navijaških duš. Vsekakor bo vzdušje naelektreno, tudi zaradi glasnih privržencev Roberta Lewandowskega in druščine.

In koliko je treba odšteti za vstopnico? Do dneva posamezne tekme je cena 20 evrov, 10 evrov za dijake in študente ter 10 evrov za otroke do 14. leta v družinskem sektorju. Na dan posamične tekme bo za vstopnico potrebno odšteti 25 evrov, študenti in dijaki bodo morali plačati 12 evrov, prav toliko za otroke v družinskem sektorju.

Za obe septembrski tekmi so člani navijaške skupnosti BITI KOT ENO lahko vstopnice prek spleta kupili že julija. Od 1. do 23. avgusta je bilo moč kupiti paket za obe tekmi za ceno 30 evrov, dijaki in študenti so odšteli polovice te cene, 15 evrov je stal tudi paket za otroke do 14. leta v družinskem sektorju.

Vstopnice je moč kupiti v trgovini NZS Nike na Mestnem trgu 25 v Ljubljani, na bencinskih servisih Petrola ter na prodajnih mestih Eventima. Lahko pa si seveda prihranite pot in jih kupite prek spleta NA TEJ POVEZAVI.

slovenska nogometna reprezentanca Stožice navijači | Avtor: Profimedia Profimedia

Policija je na tekmi s Poljsko uvedla personalizacijo. Ob nakupu vstopnice je potrebno navesti ime in priimek, naslov, ter elektronski naslov vsakega imetnika. Poljski privrženci in državljani bodo lahko tekmo spremljali samo na sektorju za gostujoče navijače (28, 29, 30, 31, 32 – vhod D).

Ob nakupu otroške vstopnice v družinskem sektorju je potrebno kupiti vsaj eno vstopnico za odraslo osebo. Gibalno ovirana oseba, ki si želi ogledati tekmo, naj pošlje mail na vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje pa vstopnico.

Jan Oblak in Robert Lewandowski To bo spektakel! Šport Oblak vs Lewandowski: v Stožicah epski dvoboj najboljših na svetu

Slovenci so zaenkrat odigrali štiri tekme. Na gostovanju v Izraelu so iztržili remi (1:1), prav tako na edini domači tekmi v dosedanjem poteku kvalifikacij proti Severni Makedoniji (1:1). Sledil je poraz v Avstriji (1:0) in visoka zmaga v Latviji (0:5), po kateri Slovenci v skupini G zasedajo četrto mesto. Poljska je na vrhu z maksimalnih izkupičkom dvanajstih točk, Izraelci so drugi s sedmimi točkami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice