Šport > Nogomet
3116 ogledov

Jan Oblak v izdihljajih do popolnega preobrata

Atletico Madrid Eibar Profimedia
Tretje kolo španske La Lige je prineslo nekaj zanimivih obračunov.

Atlético Madrid je gostil Eibar in kljub zaostanku z dvema zadetkoma na koncu vpisal popoln izkupiček (3:2). S tem so varovanci Diega Simeoneja postali edina ekipa La Lige, ki ima maksimalnih devet točk.

Eibar je povedel že v sedmi minuti, z glavo je Jana Oblaka iz bližine matiral Charles. Po četrt ure igre je mrežo slovenskega reprezentanta zatresel še Anaitz Arbilla s pomočjo odboja od branilca.

Domačini so znižali že sredi prvega polčasa prek Joãa Félixa, v nadaljevanju pa silovito napadli. V 52. minuti je izenačil Vitolo, nato sta bila kar dva gola Diega Coste razveljavljena zaradi prepovedanega položaja. V 90. minuti pa je Atlético le prišel do zmage, ko se je v kazenskem prostoru izvrstno znašel Thomas Partey.

Arsenal Tottenham Premier League Šport V severnem Londonu infarkten obračun lokalnih rivalov

Tretje kolo se je sklenilo z remijem (2:2) med Villarrealom in madridskim Realom. Domači so povedli z zadetkom Gerarda Morena, gostje izenačii povsem v končnici prvega dela prek Garetha Bala. 

V drugem polčasu je Real pritiskal, še enkrat pa je povedel Villarreal po strelu Moia Gómeza. Točko je Madridčanom prinesel še en gol Bala, Valižan je tik pred zadnjim žvižgom prejel še dva rumena in posledično rdeči karton.

Neymar Kontroverzna objava Šport Ali je Neymar s fotografijo v dresu tega kluba končno razkril svojo novo ekipo?

Že v soboto je branilka naslova Barcelona, še vedno brez poškodovanega zvezdnika Lionela Messija, le remizirala pri Osasuni (2:2). Valencia je doma ugnala Mallorco (2:0), Celta Vigo je iztržila točko pri Sevilli (1:1). V velikem baskovskem derbiju je Athletic Bilbao na svojem stadionu porazil Real Sociedad (2:0).

Atlético Madrid ima na vrhu lestvice devet točk, dve manj imata Sevilla in Athletic Bilbao. Real Madrid za moštvom Jana Oblaka zaostaja za štiri točke, Barcelona za pet.

Adria Airways Ekstremna zamuda Šport Slovenski zvezdnik izlil bes na Adrio Airways
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice