Šport
1505 ogledov

PSG si je opral roke: "Vse je odvisno od Barcelone."

neymar Epa
Saga o vrnitvi Neymarja v Barcelono še vedno ni dobila epiloga.

Paris Saint-Germain in Barcelona še vedno nista našla skupnega jezika glede prestopa nadražjega nogometaša vseh časov Neymarja. Brazilec, ki se je leta 2017 iz Barcelone preselil v Pariz, želi kariero nadaljevati v dresu španskega prvaka, vendar je njegova vrnitev iz dneva v dan manj verjetna.

Športni direktor PSG-ja Leonardo je po ligaški tekmi z Metzom potrdil, da kluba nista sklenila dogovora, a poudaril, da pogajanja še vedno potekajo in da Neymarjev prestop ni izključen.

"Pogajanja niso na mrtvi točki, a doslej nismo sklenili nobenega dogovora. Našim zahtevam ni bilo zadoščeno. Odprti smo za nadaljnje pogovore, a soglasja v tem trenutku ni. Položaj PSG-ja in Neymarja je bil vedno zelo jasen. Če bomo dočakali zadovoljivo ponudbo, potem ima prosto pot. Za zdaj se to še ni zgodilo," je povedal.

Barcelona naj bi bila za Neymarja ponuditi več članov prve enajsterice, a je Parižanom doslej posredovala le eno konkretno ponudbo. "Prvi pisna ponudba je prispela šele 27. avgusta," je povedal Leonardo.

Na vprašanje, ali bo saga v ponedeljek dobila epilog, pa je odvrnil: "Ne vem. Odvisno od Barcelone."

Tudi v katalonskem taboru menijo, da je bilo o tej temi povedanega že dovolj. "Veselim se konca prestopnega roka, ko si bomo lahko končno odpočili. Glede Neymarja nimam kaj dodati. Je nogometaš drugega moštva. Bomo videli, kaj se bo zgodilo," je povedal trener španske prvaka Ernesto Valverde, nato pa na lestvici od 1 do 10 ocenil, kako naveličan je vprašanj na temo Brazilčeve prihodnosti: "Približno 9,5."

Ernesto Valverde | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.