Šport > Nogomet
983 ogledov

Pariški navijači grdo nad Neymarja

Neymar Epa
Vrnitve ni več.

Brazilski napadalec Neymar je bil pred dvema letoma, ko je izsilil svoj odhod iz Barcelone v PSG, osovražen v Kataloniji in občudovan v Parizu, zdaj pa se je vse spremenilo. Brazilec si želi na vsak način zapustiti francosko glavno mesto veljaki pariškega kluba pa bi ga raje kot osovraženi Barceloni prodali madridskemu Realu. Neymar se sicer želi vrniti v nekdanji klub.

Zvezdnik ni bil v kadru Parižanov za tekmo prvega kroga francoskega prvenstva, PSG je zmagal s 3:0. Kljub Brazilčevi odsotnosti so navijači kluba pokazali, da je ljubezen že zdavno počila. "Neymar, hijo de pu... (Neymar, kur... sin; op.p.)," so glasno prepevale tribune in tako nakazale, da je Brazilec že končal svojo zgodbo v Parizu.

Angleški klubi, ki bi še morda zmogli visoko odškodnino za še vedno najdražjega nogometaša na svetu, so že končali s prestopnim rokom, PSG pa tako verjetno čaka sklenitev dogovora z Barcelono ali Realom. Oba kluba si želita Brazilca videti v svojih vrstah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice