Šport > Nogomet
1161 ogledov

Vseskozi se je govorilo o Barçi, zdaj bi lahko končal v Realu

neymar Epa
Preobrat v transfer sagi brazilskega zvezdnika.

Poletni prestopni rok na nogometni sceni bi lahko že kmalu začinil velik prestop. Kot poročajo različni viri v Španiji in Veliki Britaniji, je madridski Real pripravljen za Brazilca Neymarja pariškemu PSG ponuditi Valižana Garteha Balea in še zajeten kupček milijonov.

Čeprav so se v zadnjih tednih pojavili namigi, da svojega nekdanjega igralca spet želi Barcelona oziroma da bi šel Neymar iz Pariza rad spet v Katalonijo, pa je zdaj v igro kot kaže vstopil še njen veliki tekmec. Po poročanju španskih časnikov Mundo Deportivo in As ter britanskega The Independenta, je madridski klub predlagal menjavo.

neymar Žogica pri PSG Šport Barca ponudila 100 milijonov in kar seznam igralcev za Neymarja

V Madridu so se pripravljeni odpovedati Baleu in za Neymarja, poleg igralske menjave, ponuditi še 90-milijonsko odškodnino. Valižan sicer ni najbolj navdušen nad selitvijo iz Madrida, zanj se zanimajo tudi klubi z Otoka, toda Tottenham, kjer je Bale začel športno pot, bi težko izpolnil njegove sedanje finančne zahteve.

Gareth Bale Madrid | Avtor: Epa Epa

Bale pa po drugi strani ni najbolje zapisan pri trenerju Zinedinu Zidanu, ki je v soboto javno dejal, da si želi čim prejšnjega odhoda Balea iz madridskega kluba. To bi po njegovem mnenju "bilo najbolje za vse".

Mundo Deportivo pa dodaja, da je ponudba stara že dva tedna, vse pa je v rokah Neymarjevega agenta Pinija Zahavija.

zidane Podcenjevanje Šport "Zidane, lahko te je sram"
Komentarjev 1
Sorodne novice