Šport > Nogomet
1415 ogledov

Obupani zvezdnik išče nov dom, Barça dobila konkurenco

Neymar Profimedia
Brazilski nogometaš želi na vsak način zapustiti Paris Saint-Germain. Njegov oče se že pogovarja z novim klubom.

Celotno poletje že spremljamo sago okrog Neymarja. Brazilec, ki je s svojim odnosom večkrat razočaral vodilne pri Paris Saint-Germainu, se je znašel v nemilosti in išče nov dom.

neymar Zamudnik Šport Neymar se je pojavil na treningu, pišejo se mu težki časi

Želje so eno, realnost nekaj drugega. Neymarja si lahko privošči zgolj peščica evropskih klubov, še to ob določenih pogojih.

Potem, ko je Brazilec Parižanom dal vedeti, da želi zapustiti francosko prestolnico, se je največ govorilo o vrnitvi v Barcelono. Toda Katalonci so v tem prestopnem roku že pripeljali napadalca Antoina Griezmanna in bi morali v zameno za Neymarja v Pariz poslati nekaj nogometašev, ki pa niso pogodu PSG.

Francoski prvaki želijo za Neymarja iztržiti 250 milijonov evrov, kolikor so znaj plačali pred dvema letoma. Obupani superzvezdnik tako pospešeno išče klub, ki bo odkupil njegove usluge.

nogometne žoge LP Izjemna okrepitev Šport Želeli so si ga PSG, Barcelona, Manchester United, Bayern, a izbral je...

Neymarjev oče, obenem tudi njegov zastopnik, je v sredo odpotoval v Torino, kjer se je sestal z Juventusovim direktorjem Fabiem Paraticijem. Sestanek naj bi bil informativne narave, a možnosti selitve ne gre izključiti.

Juventus je v letošnjem prestopnem roku že pripeljal številne okrepitve, kar 75 milijonov evrov je porabil za nizozemskega branilca Matthijsa de Ligta. Brez odškodnine so prišli še Aaron Ramsey, Gianluigi Buffon in Adrien Rabiot.

V kolikor bi Torinčani uspeli pripeljati Neymarja, bi bil to pravi podvig, a iznajdljivih Italijanov ne gre odpisati.

Denar Top 10 zapravljivcev Šport Ne boste uganili, kateri klub je v zadnjih letih za okrepitve zapravil milijardo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice