Šport > Nogomet
1768 ogledov

Neymar se je pojavil na treningu, pišejo se mu težki časi

neymar Epa
Brazilski zvezdnik je zaradi svojih nepremišljenih izjav postal "persona non grata".

Najdražji nogometaš vseh časov, Brazilec Neymar, ki je je avgusta leta 2017 za rekordnih 222 milijonov evrov prestopil iz Barcelone k PSG, se je, kot poročajo francoski mediji, danes le pojavil na treningu francoskega prvaka. Neymarja v matičnem klubu čakajo težki časi, še pišejo v Franciji.

neymar Neverjetno Šport To je Neymarjev najlepši spomin

Težki časi ne le zato, ker se je soigralcem pridružil z enotedensko zamudo, za katero se po informacijah iz kluba ni opravičil in zanjo ni imel dovoljenja, temveč zlasti zaradi poteze, ki si jo je minulo soboto privoščil klubu in navijačem PSG v brk.

Na videoposnetku za spletni medij Oh My Goal je namreč 27-letnik mirno izjavil, da je njegov najljubši trenutek dosedanje nogometne kariere "remontada" v dresu Barcelone prav proti PSG. Takrat je brazilski zvezdnik v dresu Kataloncev v ligi prvakov s soigralci preobrnil zaostanek z 0:4 na prvi tekmi in drugo tekmo dobil s 6:1.

Isti dan je prek Instagrama objavil tudi desetsekundni videoposnetek, na katerem je oblečen v dresu svojega nekdanjega kluba Barcelone izjavil citat iz biblije: "Nobeno orožje, obrnjeno proti tebi, ne bo uspelo."

Pri PSG so sicer priprave na novo sezono začeli že prejšnji ponedeljek, a brez Neymarja, ki se domnevno želi vrniti v katalonski klub. Iz njegovega tabora so sporočili, da je bilo tako dogovorjeno že pred časom, v klubu pa so javno napovedali, da bodo svojega zvezdnika zaradi neposlušnosti kaznovali. Neymar je dlje ostal v domovini, da se je lahko udeležil dobrodelnega nogometnega turnirja, ki ga organizira njegova fundacija Neymar Institute.

Komentarjev 1
  • Avatar Dakota_Andrade
    Dakota_Andrade 18:51 15.julij 2019.

    Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 in $ 32847 v mojem zadnjem mesečnem plačilnem računu pri Googlu tako, da doma delajo 3 ure na dan. enostavno ...prikaži več zaslužite 150 $ na uro, in zaslužek je lahko sčasoma še večji. več tukaj. ..... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.cashclub5.com

Sorodne novice