Šport > Nogomet
850 ogledov

To je Neymarjev najlepši spomin

neymar Epa
Brazilski zvezdnik povsem izgubil moralni kompas.

Pred dvema sezonama je brazilski nogometni zvezdnik prosjačil PSG naj ga kupi, ker ni več želel živeti v senci Lionela Messija, zdaj pa se Neymar na vse načine želi vrniti v Barcelono. Tako se je odločil za bojkot priprav pariškega kluba, medtem ko se njegovi soigralci že potijo na zelenicah, napadalec v Braziliji igra mali nogomet.

Neymar je svoj pritisk na PSG nadaljeval tudi v pogovoru z navijači v Sao Paulu. Na vprašanje o zmagi, ki mu v karieri največ pomeni, je tako odvrnil: "Ko smo razbili PSG s 6:1 v ligi prvakov. Nikoli nisem doživel česa tako neverjetnega."

Sledilo je še vprašanje o najprijetnejših trenutkih v garderobi. "Ko smo premagali PSG, smo vsi ponoreli v slačilnici. To je bil najboljši občutek za vse nas," je po razmisleku odgovoril Neymar. O Barceloni tako govori v prvi osebi množine, o klubu, ki mu na leto plačuje 36 milijonov evrov in je zanj odštel 222 milijonov ter ga tako naredil za najdražjega nogometaša na svetu, pa govori le kot o sramotno poraženem tekmecu.

Brazilec je v zadnjem času očitno kar precejkrat pozabil pogledati na svoj moralni kompas. Ob tem, da je vsako leto poškodovan v času, ko njegova sestra v domovini praznuje rojstni dan in tako izpušča odločilne boje v ligi prvakov, letos je PSG presenetljivo klonil proti Manchester Unitedu, Neymar pa je po tekmi žalil slovenske sodnike z Damirjem Skomino na čelu, ima v zadnjem času tudi veliko težav z zakonom. Ob običajnih 'zvezdniških težavah z davki' je namreč obtožen tudi posilstva starlete, ki si jo je dal pripeljati v Pariz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice