Šport > Nogomet
984 ogledov

Izjava, ki pretresa Pariz: "Ne želim več igrati tukaj, hočem domov."

Messi Neymar Barcelona Leganes EPA Bosta Neymar in Lionel Messi kmalu spet soigralca?
Neymarjev odhod iz Pariza naj bi bil samo še vprašanje časa.

Vse glasnejše govorice, da naj bi nadržaji nogometaš vseh časov med poletnim prestopnim rokom zapustil Paris Saint-Germain, ki je zanj plačalč 222 milijonov evrov, je z odmevnimi citati podkrepil španski Mundo Deportivo.

Na naslovnici današnje izdaje novinarji slovitega španskega dnevnika citirajo sporočilo, ki naj bi ga Neymar poslal predsedniku francoskega prvaka Nasserju Al-Khelaifiju.

"Ne želim več igrati tukaj. Rad bi se vrnil domov. Nikoli ne bi smel oditi," naj bi 27-letni Brazilec sporočil prvemu možu PSG-ja.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Neymar naj bi se po nuradnih napovedih vrnil v Barcelono. Po navedbah nekateri španskih medijev naj bi že pričel z iskanjem hiše v Kataloniji.

Prejšnji teden je revija France Football objavila iztervju z Al-Khelaifijem, v katerem je bil ta precej kritičen do zvezdniškega odnosa nekaterih nogometašev, nato pa je v isti sapi napovedal, da to ti časi minili.

"Kdor se ne bo strinjal, so mu vrata odprta. Adijo! Nobenega zvezdniškega obnašanja več," je sporočil. S tem naj bi imel v mislih predvsem Neymarja, ki v zadnjih mesecih časopisne stolpce polni predsem z dogodki iz zasebnega življenja.

neymar nasser Bomba iz Pariza Šport Predsedniku PSG-ja prekipelo, to je sporočilo Neymarju
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice