Šport > Nogomet
3739 ogledov

Predsedniku PSG-ja prekipelo, to je sporočilo Neymarju

neymar nasser Epa
Parižani so se pripravljeni odpovedati najdražjemu nogometašu vseh časov, poročajo francoski in španski mediji.

Francoski prvak Paris Saint-Germain je po poročanju uglednega športnega časnika L'Equipe pripravljen prodati Neymarja. Brazilski napadalec, za katerega so Parižani odšteli rekordnih 222 milijonov evrov, je v 58 tekmah dosegel 51 golov, a je imel v zadnjem času ogromno težav s poškodobami, vse bolj pa je na udaru tudi zaradi dogajanja v njegovem zasebnem življenju.

Neymar policija zaslišanje Brazilija Šport Neymarja pet ur zasliševali zaradi domnevnega posilstva

Predsednik PSG-ja Nasser Al Khelaifi je v intervjuju za L'Equipe zažugal svojim nogometašem in čeprav Neymarja poimensko ni imenoval, so francoski novinarji prepričani, da so bile besede namenjene prav njemu.

Najila Trindade Nova razkritja Šport Dekle, ki Neymarja obtožuje posilstva, v hudih finančnih težavah

"Igralci bodo morali prevzeti svoje odgovornosti. Stvari se morajo povsem spremeniti. Treba bo delati in narediti več kot doslej. Tukaj niso zato, da bi uživali. Kdor se ne bo strinjal, so mu vrata odprta. Adijo! Nobenega zvezdniškega obnašanja več," je dejal Al Khelaifi.

 | Avtor: Epa Epa

Neymar, ki trenutno okreva po poškodbi gležnja, je bil v zadnjem času v središču medijske pozornosti zaradi domnevnega posilstva.

Pred dnevi je spet izzval ogorčenje navijačev, ker se je namesto podelitev nagrad najboljšim nogometašem v Franciji, kjer so počastili njegovega soigralca Kyliana Mbappeja, udeležil rojstnodnevne zabave pevke Rihanne.

Zaslišanje Šport Neymar z objavo vročih fotografij kršil zakon, grozi mu zapor

PSG je korenite spremembe napovedal po prihodu novega športnega direktorja Leonarda Araúja, ki bo prevetril klubsko politiko in začrtal nove smernice za prihodnost. "Spremembe so nujne, drugače ne bomo prišli nikamor. Leo bo imel vsa pooblastila. On je pravi mož za to. Uživa moje popolno zaupanja. Njegova avtoriteta bo koristila vse, še posebej igralcem," je novem sodelavcu povedal Al Khelaifi.

PSG je v pretekli sezoni osvojil naslov francoskega prvaka, v pokalnem finalu pa ga je presenetil Rennes. V ligi prvakov je v osmini finala izpadel proti Manchester Unitedu.

Neymar bi lahko kariero nadaljeval pri Real Madridu ali Barceloni, katere član je bil od leta 2013 do 2017.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.