Šport > Nogomet
1204 ogledov

Po Neymarju sodni poziv za posilstvo vročen tudi Ronaldu

cristiano ronaldo Epa
Odvetniška ekipa Kathryn Mayorge je le uspela vročiti Cristianu Ronaldu sodni poziv.

Cristiano Ronaldo je na svoj domači naslov v Italiji le prejel poziv na sodišče. Odvetniška ekipa Američanke Kathryn Mayorge, ki trdi, da jo je Portugalec leta 2009 v Las Vegasu posilil, se je mesece trudila odkriti Ronaldov domači naslov. Sedaj ji je le uspelo in Juventusovemu zvezdniku je bil končno vročen sodni poziv.

cristiano ronaldo Zasuk Šport Preobrat v tožbi Ronalda za posilstvo

Ronaldovi odvetniki niso želeli odkriti Ronaldovega naslova, zato je ameriško sodišče aprila podaljšalo rok za vročitev za dodatnih 180 dni. Na roke Mayorgini ekipi je šlo, da v Italiji zakon dovoljuje, da je dovolj, da se poziv vroči na naslovnikov naslov in ni potrebno, da naslovnik prejme poziv naravnost v roke, kot je primer v Ameriki.

cristiano ronaldo Škandal Šport Grozodejstev Ronalda obtožuje še ena ženska

Nekdanja učiteljica Mayorge je sicer Ronalda obtožila, da jo je posilil pred desetimi leti v Las Vegasu. 35-letnica trdi, da jo je Portugalec napadel 13. junija 2009 v svojem hotelskem apartmaju, kjer je bila zaposlena kot hostesa. Portugalec je vse obtožbe zavrnil, toda Američani so oktobra odprli slučaj proti njemu.

cristiano ronaldo Afera Šport Ronaldo se je oglasil

Kathryn Mayorge je leta 2010 sicer vzela 375.000 v zameno za njen molk, toda na koncu se je vseeno odločila za tožbo. Ronaldovi odvetniki ne zanikajo, da ji je Portugalec plačal, toda trdijo, da je to napravil po nasvetu številnih svetovalcev, ki so verjeli, da bodo na takšen način preprečili škodovanje Ronaldovem ugledu, do katerega bi s tožbo prišlo.

Ronaldo Primer Ronaldo Šport Ronaldov odvetnik: "Res je, Ronaldo ji je plačal za molk..."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice